Fuglsang Allé

Om udstillingen
i Fredericia

Hos Byg i Centrum kan du gå på opdagelse i udstillingshuse fra 5 byggefirmaer. Udstillingen er placeret på Fuglsang Allé i Fredericia, hvor du hver søndag kan få konkretiseret dine boligdrømme.

Hver af de 5 udstillere giver deres bud på, hvordan dit drømmehus kan se ud, så du kan glæde dig til at blive inspireret af forskellige designs, størrelser og indretninger. Alle husene er selvfølgelig blot byggefirmaernes bud på dit kommende hjem, så finder du noget, som du kan lide, kan du tale med det enkelte byggefirma om, hvordan huset kan tilpasses, så det er helt i overensstemmelse med dine behov og ønsker. Ved hvert af husene står en repræsentant fra det pågældende byggefirma klar til at rådgive dig og komme med gode råd til, hvordan dine drømme realiseres.

Fuglsang Allé, Fredericia
dit nye hjem?

Vi har valgt at placere årets udstilling i Fredericia, og det er ikke tilfældigt. Fredericia befinder sig i hjertet af Danmark. Her er du tæt på stort set alt, hvad du kan forestille dig. Med sin placering i Trekantsområdet kan du nyde godt af togforbindelser, motorveje og broer i alle retninger, samtidig med at du er tæt på natur og en masse kulturelle oplevelser i byen og i nabobyerne. Fredericia har bl.a. en kystlinje på 46 km, og blot 500 meter fra byens centrum venter skønne Østerstrand.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit drømmehus. Vi ses.

Lasse Larsen Huse

2 Plan Huset

eurodan-huse

HusCompagniet

Milton