Fuglsang Allé 91

Plads til samvær og en aktiv hverdag med både praktiske løsninger og skønne detaljer

Forskydninger og skønne rammer
Inspirationshuset på 165 m2 er et forskudt længehus, der bryder arkitekturens ellers lige linjer med en forskydning, der giver hyggelige kroge både ude og inde. Murstenen er den grålige mursten B546 Taurus fra Strøjer Tegl med brune nuancer, som giver et levende udtryk, der spiller godt sammen med husets sorte tagsten, sålbænke i naturskiffer, matchende arkitekttagrender i sort alu samt vedligeholdelsesfrit sort zink ved forskydning og gavl. 

Huset er med en 54 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. 

Velkommen indenfor til en gennemtænkt indretning
Træd indenfor i inspriationshusets entré, hvor to nicher giver god plads til familiens garderobe. Fra entréen kan du gå direkte til det praktiske bryggers med masser af bordplads, og du kan se direkte til husets centrale rum: køkken/alrummet. Fra entréen kommer du direkte til værelsesafdelingen. der består af to børneværelser, kontor og det første badeværelse med shampoohylde og glasbrusevinger. Forældreafdelingen ligger i husets anden ende, på den anden side af køkken/alrum og stue.

Det centrale rum med plads til familien
Køkken/alrummet ligger i husets midte og har god plads til familien – her er højt til loftet, bogstaveligt talt, med 15 graders skrålofter – og store vinduespartier på tre sider giver et skønt naturligt lys. Køkkenet har masser af bordplads, så her er plads til de mindste hænder også kan være med. 

Fra det gennemgående køkken/alrum, hvor lyset strømmer ind fra begge sider af huset, er der en stor åben forbindelse til stuen, som også har et dejligt lysindfald fra flere sider. Fra stuen er der adgang til husets forældreafdeling med soveværelse med masser af skabsplads og tilhørende lækkert badeværelse med en lang shampoohylde, der giver masser af plads til plejende produkter, der smukt kan vises. 

Udeliv
Fra det gennemgående køkken/alrum er der desuden udgang til både en østvendt terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes, og til en skøn vestvendt terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes med familie og venner til gode grillaftener. 

Materialevalg
På gulve i entré, køkken og på badeværelser er der pålagt 60×60 klinker, og i stue og værelser er der pålagt de slidstærke Wicanders akustikgulve i Wheat Oak. Brusenicherne er med brusevinger i glas og praktisk indmurede sæbehylder. 

I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, der forbedrer akustikken og sikrer et godt indeklima i de store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt og al inventar er fra HTH. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt.

Luft, rummelighed & velvære
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR2018 og opvarmning er med fjernvarme. 

Vi glæder os til at byde dig indenfor. 

HUSETS AREAL

165 m2

REDSKABSRUM

13,2 m2

DOBBELT CARPORT

54 m2

Milton Huse  ©

Læs mere om byggeudstilleren

Sletvej 2F, 8310 Tranbjerg   –    75 62 43 00     –    info@miltonhuse.dk    –    www.miltonhuse.dk

Om Milton

Som nybygger hos Milton Huse, kan du være sikker på, at vi lytter, inspirerer og bygger din drøm af et hus med største omhu – og kærlighed til detaljen.

Milton Huse er en solid familiejet virksomhed fra 2013. Siden opstarten har vi oplevet stor vækst og leverer et positivt regnskab år efter år. Dette er bemærket med Børsens Gazelle pris i 2017 og igen i 2018. For dig som nybygger giver det naturligvis en tryghed i at vælge os som din professionelle samarbejdspartner. Vi er erfarne, bygger årligt hundredvis af huse og sætter en ære i at levere til prisen og aftalt tid. Naturligvis.

Et Milton hus er moderne arkitektur og rammen om dit familieliv i nytænkende design. Vi matcher tidens krav generelt og dine ønsker specifikt.

Hos Milton Huse er tillid et nøgleord, som fundament for en god proces og en tryg oplevelse fra første møde med byggerådgiveren til nøgleoverdragelse. Målet er at skabe det hus, du drømmer om – individuelt og personligt.