Fuglsang Allé 93

Perfekt til børnefamilien

Det er med stor fornøjelse at vi byder velkommen til vores første fælles byggeudstilling på Fuglesangs Allé.  Vi har valgt at vise et klassisk vinkelhus men stadig et hus der karakteriserer Lasse Larsen Huse, hvilket betyder funkis og minimalisme.

Udvendig er facader opmuret i en grå mursten med lyse og mørke nuancer – B713 Silver Falcon fra Strøjer tegl – afsluttet med murkrone og tagnedløb i blank zink. Huset har store skydedørspartier i stue og køkken/alrum, der giver et fantastisk lysindfald fra syd. Kombinationen af mursten og det sorte træ i carport og det lille udhæng giver huset et eksklusivt og attraktivt udseende.

Perfekt til børnefamilien
Via entreen har du adgang til en lækker og optimal indrettet villa med separat børneafdeling med 3 gode værelser samt stort bryggers og badeværelse, centralt og lyst placeret køkken/alrum i åben forbindelse med hyggelig stue kun adskilt af opmuret væg, bemærk i øvrigt den gennemgående murstensbænk. I begge rum har du store skydedørspartier der vender mod syd og du har herved fornemmelsen af at være i et med haven. Forældreafdeling med soveværelse og skabsvæg samt eget bad ligger i forlængelse af stuen.  Overalt er materialevalget afstemt og skaber en god stemning. Et hus du føler dig hjemme i.

Fleksibilitet
Huset er tænkt som inspiration, og vi ved at jeres ønsker og krav samt jeres grund måske lægger op til noget helt andet, men vi håber at I har fået lyst til en snak om hvordan vi kan designe jeres drømmehus med udgangspunkt i jeres tanker og ideer.
Vi glæder os til at byde Jer velkommen i et Ægte Lasse Larsen Hus og få en snak om jeres byggedrømme.

HUSETS AREAL

170,3 m2

GRUNDAREALET

776 m2

CARPORT/REDSKABSRUM

47,1 m2

Lasse Larsen Huse  ©

Læs mere om byggeudstilleren

Egsagervej 6, 8230 Åbyhøj   –   Saxovej 16, 6000 Kolding    –    Geminivej 32, 2670 Greve   –    86 15 63 11    –    ll@lasselarsenhuse.dk  –    www.lasselarsenhuse.dk

Om Lasse Larsen Huse

Som byggefirma har vi mere end 45 års erfaring med at bygge huse, der matcher vores kunders boligdrømme. Vi ved, at et hus ikke bare er et hus, og at ikke to huse er ens uanset, om der er tale om et typehus eller et arkitekttegnet hus. Et nyt hus skal afspejle dine drømme og samtidig tage højde for dit budget, og her findes der ingen standardløsninger.