Fuglsang Allé 85

Perfekt til børnefamilien…

Til denne “udstillingsby” byder HusCompagniet på et af vores karakteristiske moderne parcel huse med en speciel udformet vinkel og forskellige detaljer, som giver huset et flot udtryk.

Udvendig er facader opmuret i B547 – Libra Grå/Brune m. sort spil fra Strøjer Tegl og delvist med gavle i sort zink – afsluttet med sorte tagrender og tagnedløb. Huset har store vinduer og glaspartier for et optimalt lysindfald. Alt sammen er med til at give huset karakter og understrege den eksklusive arkitektur.

Perfekt til børnefamilien
Velkomsten til huset er helt fantastisk, og byder på stor entre med direkte udsyn gennem et flot New Yorker parti ind til husets hjerte, alrummet. Træd indenfor i den rummelige entre med god bredde og garderobe niche. Herfra adgang til husets bryggers med vaskefaciliteter og separat indgang. Separat børneafdeling med 2 gode børneværelser med tilhørende badeværelse. I den anden ende ligger soveværelset – samt fordeler gang til Walk In og husets andet badeværelse, som frit kan benyttes af alle, uden at skulle passere master bedroom.  Alle værelser er belagt med et flot eg montana akustik gulv.

Det centralt placerede køkken/alrum er udført med en smuk detaljeret skråloft løsning, godt lysindfald bla. qua et dobbelt elektrisk styret ovenlys og udgang til haven gennem et stort dobbelt glasparti. I hjertet af huset er endvidere et smukt prydende vinskab som indbyder til hygge og afslapning. I forlængelse af køkken-alrummet findes en hyggelig opholdsstue hvor det flotte Montana gulv for alvor kommer til sin ret. De centrale opholdsrum har naturligvis indbyggede akustiklofter. Fra alrummet, væk fra børne aktivitets afdelingen, er endvidere adgang til det tredje store gæsteværelse/ kontor.

Mulighed for parkering til både store og små

Der tilbydes en integreret flot stor carport, med plads til to biler og direkte tørskoet adgang til husets flotte entre. Denne detaljer letter den daglige passage når man kommer hjem i de trygge rammer i regnen og blæst. I denne integrerede løsning findes også et rummeligt, isoleret redskabsrum, med en fin detalje, i form af cykelparkering. Denne detalje afholder muligheden for at komme i uheldig kontakt mellem parkerede biler og cykler. Der er tænkt på daglig trivsel uden skrubler.

HUSETS AREAL

170 m2

CARPORT /REDSK./CYKEL

47 m2

OVERDÆKNING

11,3 m2

HusCompagniet A/S  ©

Læs mere om byggeudstilleren

Platinvej 1, 6000 Kolding    –    75 50 50 50    –    moc@huscompagniet.dk    –    www.huscompagniet.dk

Om HusCompagniet

Vi hjælper hvert år 1.700  familier med at bygge drømmehuset, og vi er med hele vejen – fra
rådgivning, projektering og byggeri

Ikke to familier er ens. Derfor skal huse heller ikke være det. Hos HusCompagniet bygger vi individuelle huse, som passer til dig, dit familieliv og dit budget. Vi er med dig hele vejen – Lige fra idé til overtagelse, så du kommer trygt i hus.

Med 1.700 drømmehuse er HusCompagniet nordens største husbygger. Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af mere end 40 års erfaring. Vi har 16 lokale kontorer med showrooms, 8 udstillingsbyer og over 50 forskellige udstillingshuse fordelt rundt i Danmark. Vi har dygtige, lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper jer med at forvandle jeres boligdrøm til drømmebolig.