Fuglsang Allé 82

Spændende H-hus med plads til det hele

Kom og oplev et moderne eurodan-hus på hele 200 m² med familievenlig planløsning og et væld af lækre detaljer. Det gennemtænkte H-hus har integreret carport, overdækket terrasse og flere gode lækroge.

Husets markante udtryk, med blødstrøgne mursten i sorte og gråbrune nuancer med mørke fuger, tag belagt med sorte betontagsten og facade med gesims, fuldendes af gråbrune vinduer og træværk.

Midt i huset bydes du indenfor i den store entré. Den frodige plantevæg giver rummet liv, og sansevinduet, med kig til haven, fungerer som hyggekrog for husets mindste, men er også ideelt til lidt alenetid. Fra entreen finder du på den ene side opholdsrummene og forældreafdeling, mens børneafdeling og bryggers er på den anden side.

Køkken/alrummet er husets naturlige omdrejningspunkt. Her samles hele familien til madlavning, måltider og hyggeligt samvær. Rummet er indrettet med eksklusivt, mørkt inventar med hvide bordplader og gulve belagt med lyst egetræ. Den øgede loftshøjde i hele huset på 263 cm, lydregulerende akustikfelter og store vinduespartier, giver en behagelig rumfornemmelse og tilfører masser af dagslys. Fra køkkenet er der indgang til husets praktiske depot.

Både i køkken/alrummet og i opholdsstuen er der store vinduespartier med dobbeltdøre og udgange til terrasser og have. Fra opholdsstuen kan du komme direkte ud på den overdækkede terrasse og nyde måltider i læ eller sætte barnevognen i skygge.

Forældreafdelingen indeholder soveværelse, walk-in closet og eget lækkert badeværelse. Fra soveværelset er der også udgang til en lille terrasse.

Badeværelserne har stilrent mørkt inventar med hvide bordplader med helstøbt vask, indbyggede shampoo-hylder, brede spejle med lys og væghængte aqua-douche toiletter med skjult cisterne. I badeværelser, depot, bryggers og entré er der valgt lysegrå 60 x 120 cm klinker på gulvene og i resten af huset lyst egetræ.

I børneafdelingen findes tre rummelige værelser og et lækkert badeværelse.

Fra carporten er der direkte indgang til husets bryggers, så er det nemt at komme tørskoet ind med børn og indkøb.

Karakteristisk for boligen er et eksklusivt materialevalg, en familievenlig planløsning og et højt udstyrsniveau.

HUSETS AREAL

200 m2

OVERDÆKNING

6,8 m2

INTEGRERET CARPORT

42 m2

eurodan-huse  ©

Læs mere om byggeudstilleren

Boeskærvej 11B, 7100 Vejle    –     70 23 73 88     –    salg@eurodan-huse.dk    –    www.eurodan-huse.dk

Om eurodan-huse