Fuglsang Allé 83

PATIO det nye private uderum

Det viste hus er fra vores nye koncept som vi har navngivet PATIO, med reference til den helt lukkede gård i midten af huset.

Patioen er det uderum man ikke ved, at man har manglet, før man har prøvet et bo med det. Kun fantasien sætter grænserne, patioen er det private uderum for leg, afslapning og fest. Der er mulighed for at etablere spiseplads, udekøkken, spa-bad, loungemiljø eller en grøn oase. Den indbyggede overdækning kan benyttes når duggen falder. Fra patioen kan man se ind i stuen eller tværs gennem alrummet og ud mod syd. Der er adgang til patioen fra køkken, stue, soveværelse og gangene, så der på sommerdage kan skabes en god kontakt til det fælles uderum.

Gæster ankommer til huset via det brede overdækkede entréparti hvorfra der er indblik i patioen. Entreen deler huset op i bryggers/børneafdeling og en fælles/voksenafdeling. Til højre er gangen med indbyggede skabe og dør til et pænt stort bryggers med direkte adgang til den store isolerede dobbelte garage med et lækkert stenepoxygulv, – her er der god plads til hobby og opbevaring. Fra entréen går man et par trin op i værelsesgangen hvorfra der både er udkik og udgang til patioen. Denne del af huset indeholder badeværelse og tre store lyse børneværelser med brede vinduespartier.

Til venstre for entrédøren ligger et depotrum, køkken/alrum, stue samt soveværelse og bad. Stuen som er i åben forbindelse med køkken/alrum er hævet 40 cm. Vinduespartier i køkken og stue åbner op mod husets centrale uderum, patioen. Ved køkken/alrummet er der mod syd indbygget en solskærm over det store vinduesparti og døren som giver adgang til den udvendige terrasse. Fra stuen er der en lille mellemgang som giver adgang til bad og soveværelse, således at badeværelset kan benyttes af gæster uden at de skal ind i soveværelset.

Overalt i huset er der anvendt gode materialer i den høje kvalitet og standard, der kendetegner et hus fra 2-PLAN HUSET. Udvendig er der lagt vægt på et moderne og tidløst design, hvor skarpe kanter og rene linjer er kombineret med et moderne vedligeholdelsesfrit materialevalg såsom træ-alu vinduer med 3-lags glas, superwood og sålbænke i skifer.

HUSETS AREAL

206 m2

GARAGE

55 m2

OVERDÆKNING

31,5 m2

2 Plan Huset  ©

Læs mere om byggeudstilleren

2-PLAN HUSET A/S   –    Erritsø Bygade 44, 7000 Fredericia    –    75 94 05 22    –    info@2-planhuset.dk    –    www.2-planhuset.dk

Om 2 Plan Huset